Partners

Partners van de 52e Grolsch 0.0 Asopos Najaarswedstrijden

GROLSCH 0.0

Hoofdsponsor van de 52e Asopos Najaarswedstrijden!

Northwave Cyber Security

Northwave helpt organisaties informatiebeveiligingsbeleid te formuleren, vorm te geven en te onderhouden. Zij leveren onder andere preventieve diensten op het gebied van Business Security en Cyber Security. Daarnaast is Northwave uiteraard hoofdsponsor van Asopos de Vliet. De zichtbaarheid van Northwave op onze boten, riemen, en roeikleding dient als reminder dat Northwave al jaren een grote ondersteunende factor is bij het verbeteren van de Asopos roeiprestaties.

XXL-Nutrition

Sonnema

Sonnema is een kruidenbitter dat zijn oorsprong vindt in Friesland. De afgelopen jaren heeft het drankje de overtocht gemaakt van Friesland naar de bar van Asopos de Vliet. Daar is het al jaren niet meer weg te denken. Ook dit jaar draagt Sonnema weer bij aan de Najaarswedstrijden.

Lipton Ice Tea

Asopos de Vliet is grootafnemer van Lipton Ice Tea. Geen enkele wedstrijdroeier kan terug kijken op zijn roei carrière zonder te denken aan de liters Ice Tea die erdoorheen zijn gegaan op borrels. Ook op de Najaarswedstrijden kan dit drankje natuurlijk niet ontbreken, daarom is Lipton Ice Tea ook trots partner van onze wedstrijd!

PartyPay

PartyPay is dé betaal app voor evenementen, met al je festival aankopen overzichtelijk in een app. Al zo’n twee jaar is Asopos de Vliet een blije partner van PartyPay. Met PartyPay’s betrouwbare en makkelijk te opereren systeem is menig Asopos evenement professioneler, toegankelijker, en ook makkelijker verlopen.

Site