Update dinsdag 22 september 2020: doorgang van de 50e Najaarswedstrijden

Graag geven wij vanuit de organisatie een update over de stand van zaken rondom de wedstrijd op 24 en 25 oktober 2020.

Op dit moment is het nog onduidelijk of, en in welke vorm, de Asopos Najaarswedstrijden doorgang kunnen vinden. De Gemeente Amstelveen heeft nog geen definitief akkoord gegeven op de organisatie van de wedstrijd. Om een beter beeld te krijgen van het animo voor de wedstrijd zal van een aantal velden het animo geïnventariseerd worden via verenigingsbestuurders.

De besluiten over de uit te schrijven velden worden op maandag 5 oktober om 21:00 uur gecommuniceerd. Inschrijven voor de wedstrijd is mogelijk vanaf woensdag 7 oktober. Om de organisatie extra ruimte te geven de wedstrijd veilig te organiseren zullen de inschrijvingen eerder sluiten, namelijk op woensdag 14 oktober om 23:59. Let op: de informatie in het KNRB-systeem zal tussen 5 oktober en het openen van de inschrijvingen gewijzigd worden, de huidige informatie is dus incorrect.

Heeft u vragen of opmerkingen, mail dan naar [email protected] of stuur ons een bericht via Facebook. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan, maar zullen nog geen uitspraken kunnen doen over de velden die we gaan uitschrijven.

 

Komende editie

De 51e Grolsch 0.0 Asopos Najaarswedstrijden worden dit jaar op 29 en 30 oktober georganiseerd.
De uitgeschreven velden zijn te vinden in het evenementennummer van de KNRB en ook op deze website.

 

Contact

Mail: [email protected]
Telefoon: 071-5892897
IBAN: NL32 RABO 0330 9742 46 tnv ALSRV Asopos de Vliet inzake WeCo Najaarswedstrijden