Inschrijvingen 48e Grolsch Asopos Najaarswedstrijden geopend

De inschrijvingen van de Grolsch Asopos Najaarswedstrijden zijn geopend. Op verzoek van de NSRF zijn de afstanden voor de Najaarsbokaalvelden, met uitzondering van de ervaren C4+, aangepast naar 2 kilometer. Dit betekent dat alle velden die niet in een C4+ verroeid worden 2 kilometer-velden zijn.

 

Er zijn velden uitgeschreven voor selectie-achten en een selectie-dubbelvier. Bij de heren wordt er onderscheid gemaakt tussen Categorie A en Categorie B, waarbij Categorie B is bedoeld voor in potentie lichte roeiers. Dit veld wordt echter niet gewogen. Bij de dames geldt dat het veld voor selectie-dubbelvieren is bedoeld voor in potentie lichte roeiers, waarbij ook niet wordt gewogen. Er zijn dit jaar gedurende de Asopos Najaarswedstrijden geen lichte velden uitgeschreven, dus er worden geen roeiers gewogen.

 

Stuurlieden voor de selectie-achten en de selectie-dubbelvier, en voor de beginners-viermet en elite-acht moeten voldoen aan de standaard gewichtseisen. Deze stuurlieden worden gewogen voor de wedstrijd.

 

Een aantal velden zijn, zoals vorig jaar, klasserend omdat deze worden verroeid op een nationale wedstrijd van 2 kilometer.

 

Het Avant Programme van de wedstrijd is hier te raadplegen.

Tags: 

 

Komende editie

De 49e Asopos Najaarswedstrijden worden dit jaar op 26 en 27 oktober georganiseerd.
De uitgeschreven velden zijn te vinden in het evenementennummer van de KNRB en ook op deze website.

 

Contact

Mail: [email protected]
Telefoon: 071-5892897
IBAN: NNL32 RABO 0330 9742 46 tnv ALSRV Asopos de Vliet inzake WeCo Najaarswedstrijden